Baanbreed werkt

Baanbreed focust zich op de lokale en regionale arbeidsmarkt. Wij spreken letterlijk dezelfde taal als onze opdrachtgevers en flexkrachten. Dat maakt het contact heel persoonlijk en prettig. Een goed uitgangspunt om verder de diepte in te gaan. Of het nu gaat om technisch, administratief, industrie of hoger opgeleid personeel, wij kennen de branches, bedrijven en mensen op de werkvloer. Wij weten wanneer er sprake is van een goede match voor uw bedrijf en onze kandidaten. Voor tijdelijke en vaste banen. Wilt u weten of Baanbreed ook voor uw bedrijf werkt? Neem telefonisch contact met ons op, telefoon 040 21 55 440 of via de contact pagina.

Baanbreed diensten

Uitzenden en detacheren

Heeft u behoefte aan tijdelijk of vast personeel? Baanbreed helpt u met de juiste kandidaat voor  uw openstaande vacature. Door onze persoonlijke aanpak weten we precies wie onze flexkrachten zijn  en wat zij kunnen en willen. Dat vinden we van cruciaal belang om keer op keer de perfecte match  voor u (en voor hen) te realiseren. Zodat u echt geholpen bent. Op de korte en langere  termijn.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker met specialistische kennis? Dan is zekerheid over de  geschiktheid van de kandidaat extra belangrijk. Baanbreed werving & selectie biedt u die zekerheid. Ons netwerk van kandidaten in de regio Eindhoven is niet alleen groot, wij werken met  ‘mensen’ en niet alleen met cv’s. U krijgt bij ons uitsluitend kandidaten aangeboden die wij kennen en die passen in uw bedrijfscultuur.

Payroll

U wilt graag tijdelijke krachten aannemen? Maar de administratieve afhandeling en het juridisch  werkgeverschap wilt u liever uitbesteden? Met de payroll service van Baanbreed kunt u weer focussen  op de kern van uw werk. Een hele zorg en veelal een flinke kostenpost minder.